In English
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Lars Rönnols Medaljören Nadia Larsson.

Medaljer till Stockholms MTBO-åkare

30 AUG 2020 21:23
Helgen 29–30 augusti arrangerade Södertälje-Nykvarn Orientering SM i MTBO på de två distanserna sprint och medel. Självklart var många stockholmsåkare på plats och det blev en hel del framgångar också.
  • Uppdaterad: 30 AUG 2020 21:23

Tittar vi på huvudklasserna tog Nadia Larsson, Fredikshof, två medaljer med att vara trea på sprint och tvåa på medel i D21. Anna Tiderman, Haninge SOK knep en bronsmedalj på medeldistansen och blev även sexa på sprinten i D21. I D21 blev slutligen Sonia Rodiere, IFK Lidingö SOK, femma på medeldistansen.

Sebastian Svärd, Haninge SOK tog brons på medel och blev femma på sprinten i H21. Jonny Engel, OK Ravinen, blev sexa på sprinten i H21. Martin Skärlén, Haninge SOK var fyra på båda distanserna i H17-20.

I övriga klasser var det också många fina lopp och framskjutna placeringar. Så många att alla inte kan nämnas men följande blev svenska mästare:

I H50 tog Ola Svärd, Haninge SOK, dubbla guld.  I D60 blev My Rönnols, Täby SOK guldmedaljör på sprinten. Slutligen, i D 55 var det Åsa Bergström, Täby OK, som fick hänga guldmedaljen runt halsen efter medeldistansen.

Här hittar du alla resultat för sprinten

Här hittar du alla resultat för medeldistansen

Skribent: Anders Stjerndahl
Till svenskorientering.se

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274050
E-post: orientering@sdfstock...

Samarbetspartners

 

OL-specialisten
Stockholms bästa butik

MILA 2012
Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

25manna
Världens bästa klubb vinner


10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar