In English
Hoppa till sidans innehåll

Äntligen nattsäsong!

17 OKT 2019 13:28
25mannahelgen är genomförd, kvällarna blir allt mörkare, då är det dags att plocka fram pannlampan.
  • Uppdaterad: 17 OKT 2019 13:28

2020 är ett märkesår för nattorientering i distriktet. I april arrangeras OK Österåker och Waxholms OK Natt-SM. Någon vecka senare jubilerar 10MILA 75 år med en klang och jubelföreställning vid Tranbygge.
För att alla Stockholms orienterare ska komma välförberedda och trimmade till dessa två värdetävlingar, kommer StOF och våra traditionella arrangörer av nattävlingar att bjuda på lite extra nerv under hösten, vintern och våren. 10MILA har dessutom flera härliga tränigsaktivieter som redan nu kan bokas.

Apropå bokas, nu är det snart dags att anmäla sig till första deltävlingen i StOF:s nattcup, Mila Stockholm By Night. Tumba-Mälarhöjden arrangerar från det alpina området vid Flottsbro onsdag den 13 november. 

En liten jobspost har vi då Hellas inte kan arrangera andra deltävlingen. Vi söker därmed med ljus och pannlampa, en arrangör. Hör av er till StOF-kansliet snarast om ni kan bidra.

Håll allså lampan laddad och ögonen öppna, för även StOF:s utvecklingsmiljö kommer ha en del aktiviteter under grundträningssäsongen, så nu finns världens chans att ta ytterligare ett steg i utvecklingskurvan.

Kör hårt!

Skribent: Lars Forsberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274050
E-post: This is a mailto link

Se all info

Samarbetspartners

 

OL-specialisten
Stockholms bästa butik

MILA 2012
Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

25manna
Världens bästa klubb vinner


10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar