In English
Hoppa till sidans innehåll

Nytt nummer av Orientering Stockholm/StOF-nytt finns nu för läsning och nedladdning!

28 MAR 2022 13:44
  • Uppdaterad: 28 MAR 2022 13:44

Utvecklingen av Orientering Stockholm/StOF-nytt tar med sitt nya nummer, # 1 2022, ännu ett steg framåt. Det nya numret lanseras på StOF hemsida och i två format, dels som en "bläddringsbar" version, dels som en nedladdningsbar PDF-version för utskrift.

Att gå från en tidning som distribueras i pappersform till en digital tidning som kan läsas på och laddas ner från StOF:s hemsida är naturligtvis inte okontroversiell. Visst är det en särskild känsla av att fånga upp tidningen ur brevlådan eller från hallmattan, stänga av världen därute och lägga sig på soffan med det senaste numret av tidningen. Att få uppslukas av i intressanta reportage kring vad som hänt och framsynta framtidsspaningar.

Men tidningen behöver nå en bredare läsarkrets och StOF når genom en digitalisering en ökad spridning, exempelvis genom delning även utanför den ordinarie läsekretsen. Det finns även en förhoppning kopplad till ökade möjligheter till att attrahera nya sponsorer eller liknande aktörer. Men det finns även ett hållbarhetsperspektiv där förbundet kan nå en ökad trovärdighet genom att tidningen flyttar från brevlådan till hemsidan.

Den bläddringsbara versionen av tidningen återfinns under en egen rubrik på hemsidan!

Länk till den nedladdningsbara, PDF-versionen av Orientering Stockholm/StOF-nytt återfinns på hemsidan under rubriken Förbundet/Orientering Stockholm/StOF-nytt.

Lasse Gerhardsson

StOF-kansliet

Skribent: Lars Gerhardsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274050
E-post: orientering@sdfstock...

Se all info

Samarbetspartners

 

            
                 Stockholms bästa butik

            
                Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

             25manna
                 Världens bästa klubb vinner

             
                 10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar