In English
Hoppa till sidans innehåll

Stockholm dominerade D21 på SM i MTBO

10 AUG 2021 21:54
Helgen 6–8 augusti genomfördes SM i MTBO i Örnsköldsvik. På programmet stod sprint, långdistans och medel. I D21 dominerade vi som distrikt med att ta guld- och silver på alla tre distanserna.
  • Skapad: 10 AUG 2021 21:54

Starkast i D21 var Anna Tiderman, Haningen SOK som knep alla tre guldmedaljerna. Förutom Anna åkte även Stockholms tidigare stjärna Nadia Larsson, Fredikshof riktigt bra med att rada upp tre andraplatser bakom Anna. Riktigt tajt var det på den avslutande medeldistansen där det bara skiljde två sekunder mellan de två.

I H21, som var väl representerat av ett större gäng Haninge-åkare, var det Sebastian Svärd som var den starkaste åkaren. På medeldistansen blev det till och med ett delat brons.

I de två juniorklasserna var representation från distriktet inte så stor. Linus Albinsson från IFK Enskede var dock bara 35 sekunder från ett brons på sprinten.

I USM-klassen H16 var Stockholm representerat av Lidingöåkaren Alexander Dyberg som tog ett delat guld på sprinten, silver på långdistansen och brons på medeldistansen.

Förutom ovanstående klasser så var det också SM för veteraner. Ingen nämnd och ingen glömd men många var framgångsrika. Om vi räknar ihop alla medaljer för de tre loppen kan vi summera för sprinten 9 medaljer, för långdistansen 13 och för medeldistansen 11 st. Många av dessa 33 medaljer var såklart av den ädlaste valören.

Här hittar du alla resultaten för sprinten

Här hittar du alla resultaten för långdistansen

Här hittar du alla resultaten för medeldistansen

Skribent: Anders Stjerndahl

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274050
E-post: orientering@sdfstock...

Se all info

Samarbetspartners

 

            OL-specialisten
                 Stockholms bästa butik

            
                Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

             25manna
                 Världens bästa klubb vinner

             
                 10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar