In English
Hoppa till sidans innehåll

Stockholmsorienteringen säger grattis till Tove Alexandersson

28 JAN 2020 09:41
Orienteringssporten fick välförtjänt uppmärksamhet vid Idrottsgalan som genomfördes på måndagskvällen. Tove Alexandersson var sportens och kvällens stora hjälte och Stockholmsorienterarna vill gratulera
  • Uppdaterad: 28 JAN 2020 09:41

Inom orienteringssporten tar vi inget för givet. Under de senaste 35 åren har svensk orientering tagit hem VM-medaljer och EM-plaketter men inte lyckats få priser på Idrottsgalan eller folkets röst. I år var flera orienteringsaktiva nominerade till olika priser och vi hoppades så klart att världsstjärnan och bragdmedaljören, Tove Alexandersson, skulle få svenska folkets röst i Jerringprisomröstningen. Borlängetjejen har varit snubblande nära de senaste tre åren och låg givetvis bra till efter alla framgångar hon haft under 2019, men skulle det gå hennes väg? Nu blev det proppen ur och många rundor till scenen och tacktalen löste hon snyggt.

I Stockholm är vi förberedda. Vi har 40-talet föreningar som har verksamhet för olika målgrupper som gärna tar emot besök av nya presumtiva orienterare. Vill du testa vår sport så finns kontaktuppgifter på klubbarnas hemsidor.

Skribent: Lars Forsberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274050
E-post: This is a mailto link

Se all info

Samarbetspartners

 

OL-specialisten
Stockholms bästa butik

MILA 2012
Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

25manna
Världens bästa klubb vinner


10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar