In English
Hoppa till sidans innehåll

Ungoteket 2020 slår upp portarna!

22 NOV 2019 10:09
Under vintern 2018/19 genomfördes UngOteket för första gången Stockholm. Anledningen är att vi behöver engagera unga bredare och erbjuda större möjligheter att fortsätta med orientering på flera olika sätt. Nu kör vi en ny omgång med rivstart i mars.
  • Skapad: 22 NOV 2019 10:09

Ungoteket riktar sig till orienterande ungdomar 14-25 år som vill lära sig att skapa och leda orientering. Alltså allt det som behövs för att träningar, tävlingar, läger och andra aktiviteter ska fungera. Den som är med i Ungoteket får tillsammans med sin egen och andra föreningar, träffas och lära sig om att arrangera orientering, att sprida information, att vara ledare, att lägga banor, att rita kartor för att bara nämna en del.

Under vintern 2018/19 genomfördes UngOteket för första gången Stockholm. Anledningen är att vi behöver engagera unga bredare och erbjuda större möjligheter att fortsätta med orientering på flera olika sätt. Vi behöver dessutom se till att orienteringssporten lever vidare och utvecklas genom unga människors initiativ, nytänkande och entusiasm. Vi behöver få fler att tidigt skaffa sig nyttiga kunskaper och erfarenheter som gör att de växer som människor och samtidigt föryngrar ryggraden i vår verksamhet.

Läs mer på Utbildning/Ungoteket

Skribent: Per Forsberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274050
E-post: This is a mailto link

Se all info

Samarbetspartners

 

OL-specialisten
Stockholms bästa butik

MILA 2012
Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

25manna
Världens bästa klubb vinner


10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar