In English
Hoppa till sidans innehåll

Uppdaterade direktiv angående corona

12 APR 2020 15:29
Nu i mitten av april månad 2020, befinner vi oss fortfarande i en situation som är unik. Inte bara vårt arbete, utan även vår fritid påverkas och regleras på ett sätt vi inte är vana vid. Många söker nu andra alternativ till vårt vanliga tävlande.
  • Uppdaterad: 17 APR 2020 07:27

RF, SOFT och StOF rekommenderar anpassad men fortsatt verksamhet då orientering ju är fantastiskt eftersom det erbjuder enskildhet i naturens arena. Detta kan vi utnyttja.

Den 29 mars trädde direktiv från Folkhälsomyndigheten i kraft som begränsar våra aktiviteter till 50 personer för officiella arrangemang men lämnar till varje klubb att göra en egen riskbedömning för sina träningsaktiviteter baserade på de nya direktiven. På så sätt är alla tävlingsarrangemang tills vidare inställda.

Stockholms OF vill dock även fortsättningsvis uppmuntra distriktets klubbar att ta ytterligare initiativ, genom att genomföra lokala tränings- eller träningstävlingsaktiviteter på klubbnivå, eller med grannklubb, så länge antalet deltagare inte överskrider 50 personer samtidigt. Vi håller oss därmed till de restriktioner och rekommendationer som Folkhälsomyndigheten delgett oss.

Här kan man ta del av den senaste informationen från SOFT (31 mars)

RFs rekommendationer

Folkhälsomyndighetens senaste rekommendationer (16 april)

Skribent: Per Forsberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274050
E-post: This is a mailto link

Se all info

Samarbetspartners

 

OL-specialisten
Stockholms bästa butik

MILA 2012
Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

25manna
Världens bästa klubb vinner


10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar