In English
Hoppa till sidans innehåll

Vintertid och start på en ny nattsäsong och grundträningsperiod

03 NOV 2021 10:20
OK Österåker och Waxholms OK är precis i färd att finputsa detaljerna inför Natt-SM i Åkersberga fredag den 5 november. En dags vila och sedan väntar det uppskjutna SM-ultralånga för juniorerna och Höstlunken för resten.
  • Uppdaterad: 03 NOV 2021 10:03

För så är det, äntligen får Österåker och Waxholm genomföra det två gånger uppskjutna Natt-SM:et. Det märks att det är i sluttampen av coronasäsongen 2021, betydligt färre deltagare än än åren innan coronan slog till. Juniorerklasserna ser dock ut att vara rätt uthålliga, för där är suget at vinna medaljer rätt OK vad det verkar av startlistan att döma.

 Passa nu på och ta Roslagsbanan till Åkersberga och heja fram stockholmseliten och upplev riktig elitidrott. Det är våra stockholmslöpare värda.

Snättringe har tagit på sig att slutföra SM-säsongen 2021 med att bjuda till SM i ultralång distans för juniorer. På söndag är detsamling i Björnkulla, Flemingsberg. Det blir terräng och banor som inbjuder till vägvalsbedömning snarare än raktpålöpning. Även här kan vi med fördel ta oss med tåg, men nu till Fleminsgberg, för att sedan ta de raska stegen till arenan vid Björnkulla. Där får man troligen en skymt av högoktanig, men sliten juniorlöpning. Föresten, Höstlunken genomförs ju på samma ställe, så nu är grundträningssäsongen igång.

Heja på Stockholm!

Skribent: Lars Forsberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274050
E-post: orientering@sdfstock...

Se all info

Samarbetspartners

 

            
                 Stockholms bästa butik

            
                Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

             25manna
                 Världens bästa klubb vinner

             
                 10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar