In English
Hoppa till sidans innehåll

Ny höst med annorlunda upplägg

11 JUN 2020 10:31
USM 2020 ställs in liksom en del andra flaggskepp inom svensk ungdoms- och juniorverksamhet, t.ex. Ungdomens 10mila. Men trots detta kommer vi att kunna erbjuda ett långt större utbud av aktiviteter i höst än som varit fallet i vår.
  • Skapad: 11 JUN 2020 10:31

Ungdomsverksamheten i distriktet har all anledning att se framåt med positiva ögon. Många upplever att vårens tävlingsstopp fått verksamheten att i någon mån gå i stå trots heroiska insatser från klubbarnas ungdomsledare i arbetet med att skapa bra träningar och utvecklande övningar. Det har blivit extra tydligt vad våra tävlingar betyder - att det inte bara handlar om att vara snabbast från start till mål utan den nerv och gemenskap det innebär att sätta fötterna på ett arenagärde till tonerna av en speakerröst.

Vad har vi då att se fram emot? Stockholms OF uppmanar just nu samtliga arrangerande klubbar på programmet att genomföra sina planer på ett anpassat sätt. Ungdomsserien söker en form och bra datum då kretstävlingarna ses som en naturlig nystart på arbetet att få ut våra nybörjare utanför hemmaskogen. StOF kommer också att genomföra de sedvanliga  utvecklingslägren vid Domarudden för gul och orange och för violett drar vi till norra Västmanland och Klackbergsgårdens vandrarhem i Norberg för ännu ett kul och givande läger med åtta pass i utvecklande terräng.

Det finns all anledning att de framåt med positiva ögon!

Skribent: Per Forsberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274050
E-post: orientering@sdfstock...

Se all info

Samarbetspartners

 

OL-specialisten
Stockholms bästa butik

MILA 2012
Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

25manna
Världens bästa klubb vinner


10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar