In English
Hoppa till sidans innehåll

Upplands Orienteringsförbund

Egna nyheter

 
2020-10-11
Den 3:e oktober genomfördes Upplandscupsfinalen på ett nytt sätt, i en lagtävling där löparna i laget fick samarbeta för att på snabbast sätt ta sig runt banan. Som orienterare är man inte van att tävla i lag, så nya förmågor sattes på prov
 
2020-09-22
Nu är det klart att det arranegras ett sprint-DM i höst!
 
2020-09-20
Det är nu dags att anmäla sig till Upplandscupsfinalen, för alla Upplands ungdomar mellan 10 och 16 år. För visst, det blir en final även i år, trots att det inte var några deltävlingar. Och, nu blir finalen på ett helt nytt sätt.
 
2020-03-25
Här kommer lite tips och råd till klubbarna för att kunna ha orienteringsaktiviteter även nu i Corona-tider
 
2020-02-19
Är du orienterare och intresserad av utveckling av orienterare och orienteringsverksamhet? Då är du kanske den vi söker.
 
Nyhet från MTBO
2021-01-10
Dom kommande veckorna finns all möjlig Sportident AIR+ utrustning i Uppsala. Syftet är att arrangörerna av O-Ringen Uppsala får lära sig hur den nya beröringsfria tekniken som används av MTBO deltagarna fungerar, men andra klubbar är också välkomna.
 
Nyhet från MTBO
2020-09-23
OK Rodhen arrangerar mountainbikeorientering i Öregrund på nyritad karta och med kontaktlös tidtagning. Tävlingen, som utgör DM i medeldistans för både Uppland och Stockholm, erbjuder även klasser för den som vill prova på MTBO.

Dokument

Här finns anvisningar, verksamhetsplan och blanketter.

USM-truppen

UOF Stödförening

Partners
 Våra partners
Länkar
full koll

Postadress:
Upplands Orienteringsförbund
C/o Peter Hambäck, Plommonvägen 178
741 31 Knivsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Annons