In English
Hoppa till sidans innehåll

Junior- och seniorgrupp startad i UOF

28 MAR 2021 19:54
UOF har beslutat att starta en junior- och seniorgrupp för att erbjuda dessa kvalificerade träningar, med en verksamhet som börjar den 10 april.

  • Skapad: 28 MAR 2021 19:54

Den 10 och 11 april bjuder Upplands junior- och seniorgrupp in förbundets juniorer och seniorer till teknikträningar i Ramstalund och Kungshamn. Dessa träningar utgör starten på ett samarbete mellan Upplands orienteringsförbund och Svenska orienteringsförbundet, där Thierry Gueorgiou kommer att ordna ett antal teknikträningar och träningstävlingar under året. Tanken är att samla både juniorer och seniorer till kvalitativa träningar runt om i Uppland för att sparra och lära av varandra.
 
Redan den 18 april kommer följande träff, då vi bjuder in till en träningstävling i Länna. Boka in datumen i kalendrarna, så kommer mer information så snart planeringen är klar.
 
Alla som är medlemmar i en klubb som ingår i UOF eller är en del av landslaget är välkomna. Till en början är träningarna endast öppna för seniorer och juniorer, men så fort det går att samla fler personer på samma plats ska träningarna vara öppna för alla åldersgrupper.
 
Mer information om träffarna kommer att sändas till kontaktpersoner i klubbarna, till juniorernas sändlista och läggas på UOF:s hemsida.
 
I planeringsgruppen för träningarna sitter Ulf Bergström (OK Rodhen), Andreas Kraft (Länna IF), Anders Boström (OK Linné), Kristin Olovsson (OK Linné) och Lovisa Hambäck (L100 IF).
Skribent: Peter Hambäck
E-post: This is a mailto link
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Upplands Orienteringsförbund
C/o Peter Hambäck, Plommonvägen 178
741 31 Knivsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info