In English
Hoppa till sidans innehåll

Utlysning av anställningar i Upplands OrienteringsFörbund

19 FEB 2020 21:30
Är du orienterare och intresserad av utveckling av orienterare och orienteringsverksamhet? Då är du kanske den vi söker.
  • Uppdaterad: 19 FEB 2020 21:30

Upplands orienteringsförbund (UOF) kommer under 2020 och 2021 att driva två viktiga utvecklingsprojekt, bägge med hjälp av timarvoderade projektledare.

Projekt Norduppland syftar till att stötta och utveckla orienteringsverksamheten i Tierp och Tobo. I samverkan med medlemmarna i Tierps SOK och OK Borgen ska du under en helg i april eller maj 2020 hjälpa till att genomföra en nybörjarkurs för vuxna enligt ett utprovat koncept. Du ska även planera och tillsammans med klubbarna arrangera ett antal träningar under vår och höst 2020. Projektets genomförande kommer att planeras tillsammans med klubbarnas styrelser, och kan komma att fortsätta även under 2021. Här söker vi en projektledare med orienteringskunskaper och erfarenhet från att vara nybörjarledare. Erfarenhet av att arrangera träningar är meriterande.

Projekt Ungoteket syftar till att under 2020 bygga upp en organisation kring ledar- och arrangemangsutbildning för ungdomar inom ramen för SOFTs verksamhet i ungoteket (www.ungoteket.se). Du kommer, tillsammans med UOFs styrelse att planera och genomföra aktiviteter på på distriktsnivån med början i april. Det är önskvärt att du också arbetar direkt med distriktets klubbar så att motsvarande verksamhet kan starta och växa även på klubbnivå. I projektedarens uppgifter ingår också att bygga upp och sköta UOF’s ungoteket-sida, med stöd av befintliga mallar. Den projektledare vi söker är en person med erfarenhet av att leda och inspirera orienteringsungdomar. Egen erfarenhet av att arrangera träningar och enklare tävlingar är meriterande.

Omfattning och villkor: Under 2020 beräknas totalt 150 timmar för vardera projektet. I arbetstiden ingår planeringstid, restid och utförande. Arbetstiden planeras tillsammans med arbetsgivaren (Upplands orienteringsförbund). Lönenivå cirka 135 kr per godkänd timme (exklusive semesterersättning). Reseersättning motsvarande den anställdes kostnader för de resor som krävs för respektive projekt.

Du bör vara minst 18 år och det är en fördel om du har körkort.

Projekten ska starta under våren 2020. Vi ser därför gärna din ansökan senast 15 mars 2020. Ange vilken av projektledaranställningarna du söker och varför just du är den vi söker. Om du söker bägge, ange om du även kan tänka dig att åta dig bägge projekten själv under 2020. Anställningarna kan komma att tillsättas tidigare än 15 mars om vi hittar lämpliga kandidater.

Ansökan skickas till: kontakta UOFs ordförande Peter Hambäck – This is a mailto link, 0730-765126 – hit kan du också vända dig för eventuella frågor.

Skribent: Peter Hambäck
E-post: This is a mailto link
Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Upplands Orienteringsförbund
C/o Peter Hambäck, Plommonvägen 178
741 31 Knivsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Annons