In English
Hoppa till sidans innehåll

USM-truppen 2014


USM Kolsva

Nu börjar tävlingarna närma sig med stormsteg. Truppen har tränat och tävlat hårt inför de kommande tävlingarna. Via länken nedan hittar du inbjudan med massor av information inför resan. Alla oreineterare i uppland håller nu tummarna och önskar lycka till!

 

Inbjudan USM 2014 Kolsva 

 

 


 

USM läger i Kolsva

Den 15-17 augusti ordnas ett träningsläger i Kolsva för att känna på terrängen innan USM i September. Inbjudan hittar du här: Anmälan läger Kolsva 2014

 

 


 

Rapport Från Distriktslägret

Här kommer en liten redogörelse över förra helgens läger som genomfördes i Lillkyrka utanför Enköping. Väldigt vacker bygd, vädret bjöd på strålande solsken och varmt var det…puhh, FÖR varmt tyckte vissa. Tre bra träningar genomfördes, man kan nog till och med säga fyra, eftersom lördagskvällen ägnades åt fotbollsspelande på stora planen och de flesta var genomsvettiga och fick duscha innan de lade sig. Tre Enen-juniorer hade ordnat ett rolig och uppskattad femkamp som också hanns med på kvällskvisten tillsammans med korvgrillning. USM-truppen bodde för sig själva i skolans gympasal och killarna sov på rad på tjocka madrassen. Om de sov något vet jag inte, för vid halvtolvtiden fnissades det för fullt från det hörnet, men de sa i alla fall att de sovit.

Alla verkade nöjda och glada (o trötta!) på söndagen när det var dags att åka hem. Tror alla lärt känna varandra lite bättre och jag tycker det känns som det råder god stämning i gruppen.

Vi tackar arrangörerna för ett jättebra läger med bra kartor, fin miljö, god mat och bra arrangemang i stort! Så ser vi fram emot nästa års distriktsläger!

/ Per, Maria, Rebecka och Tommy

Distriktslägret 2014 (2)

 

 

 


 

Här hittar ni information om USM-truppens aktiviteter under 2014. En inbjudan finns nu ute och den hittar ni här: Inbjudan trupp och upptaktsläger 2014 (1)

 

Ledarna för USM truppen har även arbetat fram en planering för säsongen som ni hittar här: USM planering 2014

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:02 Skribent: Jonas Andersson
E-post: This is a mailto link
Till svenskorientering.se
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Upplands Orienteringsförbund
C/o Peter Hambäck, Plommonvägen 178
741 31 Knivsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link