Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
In English
Hoppa till sidans innehåll

Arbetet fortsätter efter 921 elever i Säffle

10 NOV 2015 13:44
9 skolor, 47 klasser och 921 elever. Efter 3 veckor i Säffle Kommun tillsammans med Säffle OK har vi täckt av ALLA låg-och mellanstadieklasser i Säffle Kommun.
  • Skapad: 10 NOV 2015 13:44

Det har varit 3 fina veckor i Säffle när Skolprojektet åkte dit. När oktober led mot sitt slut och man bläddrade fram november i kalendern tänkte man att det kunde bli rätt kalla och jobbiga dagar att ha orientering för skolelever. 

 

Men att man istället skulle stå i Botilsäter utan mössa och försöka slå bort all knott som envist skulle äta på en får man väl tacka den globala uppvärmningen för. Under tiden sprang eleverna glatt runt och stämplade med sina SI-pinnar medan ljudet från älgstudsaren fick både mig och Hans från Säffle OK att fundera på om vi verkligen skulle skicka ut eleverna i skogen. 

 

Som tur var kom alla elever tillbaka, lika glada som innan och fick varsitt diplom och informationsblad om när de kan springa orientering med Säffle OK igen. 

 

Säffle OK har lagt ner ett stort arbete på att få igång ungdoms- /nybörjarverksamheten på riktigt igen och arrangerar varje söndag mellan 10-12 orienteringsaktiviteter. Hösten avslutas med en sprinttävling i centrala Säffle i samband med skyltsöndagen där jag fått äran att vara banläggare. 

 

För min del fortsätter arbetet nu inne på kontoret. Ett möte med SOFT, föreläsning för Bohuslän-Dals orienteringsförbund och arbete inför O-galan är några saker som står på schemat. 

 

Vidare kommer jag även såklart finnas till föreningarnas hjälp när de behöver mig! 

Skribent: Oskar Andrén
E-post: This is a mailto link
Till svenskorientering.se

Länkar

EventorBanner150x35p


 

 
SKK_Emblem_Dark


SkolprojektetLoggahemsidan


Postadress:
Värmlands Orienteringsförbund
Idrottens Hus, Box 10
651 02 Karlstad

Besöksadress:
Industrigatan 1
652 21 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764776
E-post: monika.wikstrom@ihva...