Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
In English
Hoppa till sidans innehåll

Skolprojektet är igång!

14 APR 2015 14:22
VOF's skolprojekt tar ny fart med Oskar Andrén som projektledare.
  • Skapad: 14 APR 2015 14:22

Tidigare har Patrik Norlin drivit projektet och åkt runt till skolor samt föreningar där han hållit i enklare och roligare orienteringsundervisning än det som idag är känt i folkmun som ”skolorientering”. Oskar Andrén drar alltså igång projektet igen från och med april 2015. Alla orienteringsföreningar i Värmland som vill får medverka i projektet till den grad som de själva vill.

VOF tillhandahåller med 9 sportidentenheter, start, mål och töm samt en klassuppsättning (25 st) SI-pinnar till besöken. Det kan hända att föreningen behöver låna ut några enheter, SI-pinnar eller sträcktidsskrivare. Detta behövs oftast inte, men finns det intresse från skolan eller föreningen att göra något som kräver mer utrustning än den som VOF står för kan det bli aktuellt. Alla skolbesök är gratis, både för skolorna samt föreningarna! Föreningarna får gärna ha en eller flera representanter på plats under skolbesöken. Dels för att uppleva elevernas bemötande av besöken men även för att kunna svara på frågor och ge ett ansikte till en föreningsmedlem vilket är initiativ som upplevs positivt både från elever och lärare.

Patrik har under projektets tid varit i kontakt med flera föreningar och hjälpt till med skolbesök och nybörjarkurser. Oskar kommer fortsätta att vara tillgänglig för alla föreningar som vill medverka, ”gamla som nya”, och erbjuder hjälp och stöd i så stor utsträckning som jag kan i form av skolbesök och föreningsuppdrag.

Vill Ni vara en del i detta projekt så hör av er till Oskar så fort som möjligt för att gemensamt komma fram till en plan som utvecklar orienteringen i ert geografiska område och er förening. Uppge en kontaktperson som Oskar kan hålla kontakt med genom projektet. Har ni några allmänna frågor kring projektet är ni välkomna att ställa dessa.

 

Oskar Andrén

Värmlands Orienteringsförbund

This is a mailto link

073-083 49 05

Skribent: Oskar Andrén
E-post: This is a mailto link
Till svenskorientering.se

Länkar

EventorBanner150x35p


 

 
SKK_Emblem_Dark


SkolprojektetLoggahemsidan


Postadress:
Värmlands Orienteringsförbund
Idrottens Hus, Box 10
651 02 Karlstad

Besöksadress:
Industrigatan 1
652 21 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764776
E-post: monika.wikstrom@ihva...