In English
Hoppa till sidans innehåll

Projektet rullar vidare till Säffle

14 OKT 2015 16:23
Efter drygt 1600 elever vid OK Tyrs orienteringsdagar vid Tyrstugan och Kilenegården åker projektet till Säffle OK och Lesjöfors SK under veckorna 42-45.
  • Skapad: 14 OKT 2015 16:23

Orienteringsdagarna som OK Tyr arrangerade i samarbete med Oskar från VOF blev lyckade, och inte ens en vecka med regn och blåst ute vid Kilenegården kunde knäcka eleverna. Totalt blev det 1619 elever som orienterade. 

 

Det är en intensiv höst för skol- och rekryteringsprojektet då Säffle OK redan tagit med Oskar till skolorna i Säffle för att avverka runt 880 elever. En imponerande siffra, men en siffra som är ännu mer imponerande är det faktum att 99 % av Säffle kommuns låg- och mellanstadieklasser kommer att orientera med Säffle OK på plats! Det är endast en klass som Säffle OK inte lyckats få kontakt med ännu, men det är inte för sent än och förhoppningen är att få med dem på traven också.

 

Det märks att Säffle OK gör en satsning inom ungdomssektorn, alla elever som genomför orienteringen får med sig kartan, information om Säffle OKs verksamhet och ett jättefint diplom som visar att de bemästrar grunderna inom orientering!

 

Håll utkik i Säffletidningen då en lokalreporter var på plats under dagen när Högalundskolans elever kutade fram i terrängen.

 

 

Nästa vecka fortsätter Säffle OK med skolbesöken även fast Oskar har ledigt därifrån för att åka till Lesjöfors under tisdagen för att stödja Lesjöfors SK då de besöker Stålvallaskolan.  

 

Projektet har även nått en milstolpe då över 3000 elever har besökts sedan Oskar blev anställd! 

Skribent: Oskar Andrén
Epost: This is a mailto link
Till svenskorientering.se

Länkar

EventorBanner150x35p


 

 
SKK_Emblem_Dark


SkolprojektetLoggahemsidan


Postadress:
Värmlands Orienteringsförbund
Idrottens Hus, Box 10
651 02 Karlstad

Besöksadress:
Industrigatan 1
652 21 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764776
E-post: monika.wikstrom@ihva...

Annons