In English
Hoppa till sidans innehåll

Idrottslyftet-Anläggningsstöd/Ökad tillgänglighet


Riksidrottsförbundet vill att det ska finnas ett rikt utbud av idrottsanläggningar och idrottsmiljöer som är tillgängliga och välkomnande för alla i samhället. För att bidra till det och att skapa nya och bättre aktivitetsytor och idrottsmiljöer för barn och ungdomar finns Riksidrottsförbundets stöd till anläggningar och idrottsmiljöer. Under 2019 har vi i Värmland 2 921 000 kr att fördela inom området Anläggning- och idrottsmiljöer.
Nu har vi öppnat ansökan av Anläggningsstöd 2019. Välkommen med er ansökan i IdrottOnline-Idrottsmedel, Anläggning 2019!

Nyligen har Riksidrottsstyrelsen antagit ett anläggnings- och idrottsmiljöpolitiskt program för Svensk idrott. Programmet beskriver hur idrottsrörelsen ska arbeta med frågor kring anläggningar och idrottsmiljöer fram till år 2025. Läs mer om programmet här.

Innan föreningen påbörjar arbetet med att fylla i ansökan för Anläggningsstöd, kontakta Lars Andersson, tfn 010-476 47 03, e-post: This is a mailto link. Läs också igenom allt som står här på hemsidan om respektive Anläggningsstöd!

När det gäller frågor kring Idrottslyftsmodulen, Anläggning i IdrottOnline kontakta Monika Wikström, tfn 010-476 47 76 eller This is a mailto link

Vill du söka ekonomiskt stöd för anläggningar och idrottsmiljöer? Här hittar du all information om RF:s stöd till anläggningar och idrottsmiljöer.

På den här sidan hittar du bland annat information om att äga och driva en anläggning. I allt större utsträckning övergår driften av anläggningar från offentlig regi till föreningsregi. 

Här hittar du RF:s förslag till kontrakt för föreningsdrift samt information om hur du kan gå tillväga om din förening vill bilda en förenings- eller anläggningsallians.

Du kan också hitta matnyttig information om näridrottsplatser: Vad är en näridrottsplats, vem är den till för och hur kan den användas? Läs mer om näridrottsplatser.

Du finner också information om de projekt vi driver som ett led i vårt miljö- och klimatarbete. Läs mer om projektet Uthållig idrott.

Uppdaterad: 25 APR 2019 13:33 Skribent: Monika Wikström
Epost: This is a mailto link

Länkar

EventorBanner150x35p


 

 
SKK_Emblem_Dark


SkolprojektetLoggahemsidan


Postadress:
Värmlands Orienteringsförbund
Idrottens Hus, Box 10
651 02 Karlstad

Besöksadress:
Industrigatan 1
652 21 Karlstad

Kontakt:
Tel: 0104764776
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Manage Preferences

Annons