In English
Hoppa till sidans innehåll

Daladubbelresa 15-17 okt

15 SEP 2021 12:00
Det svänger om Daladubbeln 2021! Men nu kommer tävlingarna bli av och Västergötlands OF ser därför över möjligheterna att få ihop en resa för distriktets ungdomar. Besked kommer lämnas senast den 21 sept.
  • Uppdaterad: 15 SEP 2021 12:00

Det var länge oklart om det skulle bli några tävlingar och ännu längre oklart vilka förutsättningar arrangrörerna skulle kunna erbjuda. Därav har det även varit oklart vad, om något, Västergötlands OF skulle försöka få till.

Nu är det i alla fall klart att det blir tävlingar i Dalarna 16-17/10 och därmed gör VOF ett försök att få ihop en resa dit för distriktets ungdomar. Förutsättningar är dock något begränsade då vårt tidigare boende inte längre är tillgängligt då det vandrarhemmet upphört med sin verksamhet och arrangörerna inte erbjuder mat och boende.

För att få ihop en resa behöver vi alltså finna ett nytt boende som inhyser en busslast med ungdomar, möjliggör mathållning och håller med duschar, då detta inte heller erbjuds av arrangörerna. Det här är ett arbete som nu pågår och besked om ev. resa, och dess förutsättningar kommer ges senast den 21 sept.

VOF hyser dock stora förhoppningar till att detta ska lösas och en gemensam resa bli möjlig.  Med detta finns också då naturligtvis en förväntan av att efterfrågan hos distriktets ungdomar och föreningar fyller de platser som tillgängliggörs.

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd
Till svenskorientering.se

Plats för aktuella inbjudningar!

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....