In English
Hoppa till sidans innehåll

Resa till Daladubbeln

16 SEP 2022 10:20
Självklart blir det även i år en Västgötaresa till Daladubbeln! Lite förändrat upplägg men lika kul och gul(-svart)! Häng med du också!
  • Uppdaterad: 16 SEP 2022 10:04

Tävlingsresa till DALA-DUBBELN Falun 14-16 oktober 2022
Helgen 14-16 oktober arrangerar Karlsbyhedens IK, OK Kåre och Korsnäs IF en av årets mest populära ungdomstävlingar, Daladubbeln.

Tävlingen löps i par där lördagen bjuder på en tvåmannastafett och söndagen på en patrulltävling över ultralångdistans. Klasserna på tävlingen är D/H10 – D/H20, samt öppna klasser för medföljande publik.

Under Daladubbeln koras även vinnare av bästa utklädnad under helgen, så använd gärna fantasin och spring i kläder man kanske inte brukar se på vanliga tävlingar. Västergötlands OF bjuder nu in till en gemensam tävlingsresa för alla intresserade ungdomar och deras ledare!

Nytt för i år!
Västergötlands resa kommer i år nyttja arrangörens erbjudande om kost och logi, främst för att hålla nere kostnaderna för alla som vill åka med, men också för att pröva hur det fungerar. Tidigare har vi oftast haft eget boende på olika vandrarhem och det kan vi ju alltid återgå till kommande år om det här upplägget inte uppskattas fullt ut.

All information om resan och anmälan finns på vår Daladubbelsida, där finns även länkar till anmälan till själva tävlingarna som sker i eventor.
Sista anmälningsdag till Västgötaresan är torsdagen den 29 september.

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd
Till svenskorientering.se

Plats för aktuella inbjudningar!

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....