In English
Hoppa till sidans innehåll

Stort intresse för Västgötatruppen

16 APR 2020 10:15
Närmare 30 ungdomar är redan nu anmälda till Västgötatruppen 2020, även om innehållet verksamhetsmässigt fortsatt är oklart. I ett första skede har anmälningstiden förlängts till 14/5.
Nedan följer mer information.
  • Uppdaterad: 16 APR 2020 10:15

Det råder fortsatt ovisshet kring när det kan bli möjligt att starta verksamhet för Västgötatruppen och därmed skjuts anmälningsstoppet framåt.

I skrivande stund planeras ingen upptakt och ska det bli aktuellt måste läget förbättras avsevärt inom det närmaste. Förhoppningen står istället till att det ska gå att samlas till läger i slutet av sommaren och att GM och resten av höstsäsongen, med USM i Falköping, kan bli av. Men om detta vet vi ju inget.

Det som gäller nu är fortsatt avvaktan, i alla fall gällande fysisk verksamhet. Det kan hända att Västgötatruppsledarna håller lite kontakt med anmälda löpare via mail, facebook och andra sociala medier eller möjligheter.  För dig som ännu ej är anmäld kan det därför vara läge att ändå anmäla dig till truppen nu. För att inte missa något. Till info & anmälan.

Truppen framöver
När det väl ges klartecken för att köra igång verksamhet kommer ledarna tillsammans med kansliet att sätta ihop ny information om vad som gäller för årets Västgötatrupp, vilka aktiviteter som genomförs och vad kostnaden blir. Information presenteras då på hemsidan och sprids i förbundets sociala medier. Anmälda löpare tillsänds också informationen och för alla som då är anmälda finns även möjlighet att avsäga sig sin plats då förutsättningarna förändrats. Tillika kommer det att gå att anmäla sig till truppen ända fram till 14/5.

Kläder till Västgötatruppen
Nytt för i år är att vi planerar för att löparna i truppen ska kunna köpa sina egna Västgötatruppskläder. Det rör sig om en vind/överdragsjacka och en tävlingströja. Mer information om detta kommer till anmälda deltagare när anmälningstiden gått ut, alltså i mitten av maj. 
Det möjliggör att kläder kan finnas till höstens samlingar (som vi hoppas ska kunna genomföras).
För den som inte vill köpa egna kommer det fortsatt att gå bra att låna från förbundet.

Men, återigen, i nuläget är det högst ovisst vad som kommer att vara möjligt att genomföra framledes, förutsättningen är såklart att det ges klartecken för att bedriva verksamhet för Västgötatruppen.
Inga avgifter kommer tas ut innan det står klart hur och när (fysisk) verksamhet kan bedrivas igen.

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd
Till svenskorientering.se

Plats för aktuella inbjudningar!

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Annons