In English
Hoppa till sidans innehåll

Annandag-midsommar

24 JUN 2018 22:16
Tillbaka till lugna vardagen?
  • Skapad: 24 JUN 2018 22:16

Hej, igen!

Morgonen började som vanligt med väckning 7:15 och morgongympa som bestod av att springa runt huset med midsommarstången, som en X-Gamestävling. Eftersom det är söndag så cyklade till en utegudstjänst. Det var passande väder. Efter gudstjänsten cyklade vi tillbaka till lägergården där lunchen väntade.

Vid halv 2 rullade minibussarna iväg för en långdistans träning i Kleven. Syftet med träningen var att öva på att bedöma vägval på bästa sätt. När träning var över åkte 2 av minibussarna och badade medans den tredje bussen fick åka dit där vi hade familje-OL igår för att leta efter en kompass där de också badade. Tyvärr fanns kompassen inte kvar. När vi kom tillbaka till lägergården var det middag och dusch som stod på schemat. Det serverades falafel med klyftpotatis. Sedan var det samling där vi gick igenom dagens träning.

Dagens x-games tävling bestod av Ungdomens Filomila. Det gick ut på att lagen skulle äta upp olika mängder fil på de olika sträckorna. Den kortaste sträckan skulle man 0,25 kml (kilomilliliter) filmjölk med liten sked. Den längsta sträckan skulle man dricka 1L filmjölk ur paketet. Laget som segrade var Moas Lärljungar. Efter X-games tävlingen var det inte så många som var sugna på kvällsfika.

 

 

 

En liter fil om dagen är bra för magen….

Hälsningar Lukas och Klara

 

Skribent: Filip Södervall
Epost: Adressen Gömd
Till svenskorientering.se

Plats för aktuella inbjudningar!

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner