In English
Hoppa till sidans innehåll

Dag 12

21 JUN 2018 22:12
Stress-OL, regn m.m
  • Uppdaterad: 21 JUN 2018 22:26

Tjena mittbena!!

Dagen startade som vanligt med morgongympa, men idag så dansade vi runt vår fina midsommar stång gjord av luft. Vi hoppas att ni som kommer och firar midsommar med oss kan sjunga starkt, för det kunde inte vi. Men dansen har vi förhoppningsvis fått kläm på. Efter morgongympan åt vi gröt för sista gången på ett tag, eftersom ett av kylskåpen nu mera är fyllt till bredden med fil och yoghurt (från ett annat konfaläger och O-CAMP).

På dagens läsning fick vi göra teater om Jesus liv och närvara på dopet av Johanna och Adams tiger barn Clas Göran Eriksson som nu har växt upp till en katt. Sedan var det lunch, buffé bestående av rester från veckan som gått.
13.30 var det dags för avfärd till dagens träning som var vid Tidaholms klubbstuga, banorna var gafflade och det var masstart. Starten var åt fel håll och många sprang en bra bit innan någon kom på det. Som vi snart märkte när ledarna sprang kring och störde oss så var det idag stress- OL. Mot slutet av träningen började det regna och åska, några lärde sig att det kan vara bra att ha med ett tort ombyte till träningarna.

 

När vi kom hem väntade varm choklad och macka innan middagen som bestod av grönsakssoppa. Efter middagen klädde Philip ut sig till en katt och alla låg i samma säng. Sen var det X-games där temat var inspirerat av tv programmet ”Tror du att jag ljuger”.

Nu har vi inte tid att skriva mer för Södervall försöker få oss att gå upp och lägga oss. Ha det gött.

// Bästaste Elina och Hanna

 

Skribent: Filip Södervall
Epost: Adressen Gömd
Till svenskorientering.se

Plats för aktuella inbjudningar!

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner