In English
Hoppa till sidans innehåll

Dag 16

25 JUN 2018 21:58
Konfafoto och egentillverkning av smör
  • Skapad: 25 JUN 2018 21:58

Hejsvejs!

Vi började dagen med morgongympa, eftersom att alla inte kom upp i tid fick alla lagen minst ett minuspoäng var. Den bestod av yoga med Erik. Innan läsningen fick vi fixa till oss eftersom vi skulle ta kort. Vi fick även prova kåpor till konfirmationen. När fotograferingen var klar kollade vi på en film. Den handlade om Moses och hans liv.

Efter maten var det dags för träning och då åkte vi till Kymbotall för Tips-OL. Vid kontrollerna satt en fråga med 3 svarsalternativ. Endast vid rätt svar satt det en kontroll. Ett exempel på fråga var ’Vilken av ledarna är näst äldst?’ Frågorna var ganska svåra. Vann gjorde Lukas och Thea. Det bästa var att det fanns hur mycket smultron och blåbär som helst, det sämsta var att det fanns ännu fler flugor.

Efter maten cyklade några och badade i Tores fina lilla damm. Dagens x-games bestod av att vispa grädde till smör. När vi sedan var klara med själva vispandet skulle vi sedan smaksätta de. Efter x-games hade vi andakt, idag sjöng vi halleluja, ropa till gud och du är en bön. När vi sen kom tillbaka fick vi smaka på vårat smör som vi tidigare gjort till kvällsfikat. Eftersom Arvid dammsög utan dammsugarpåse fick han för andra dagen i rad deluxe-kepsen. Alvin kommer från ikväll ha cykelhjälm på sig i 24 timmar eftersom han cyklade lite utan hjälm

 

Puss och kram!

/Adam och Malin

Skribent: Filip Södervall
Epost: Adressen Gömd
Till svenskorientering.se

Plats för aktuella inbjudningar!

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner