In English
Hoppa till sidans innehåll

Dag 22

01 JUL 2018 22:39
  • Skapad: 01 JUL 2018 22:39

Halloj blåbäret står du här och dinglar – Johanna 2k18

Idag gick vi upp och hade morgon gympa och sen hade vi frukost med gröt och fil och macka även lite ägg och sen gjorde vi en omvänd dag alltså började vi med träning istället för läsning. Träningen var en momentbana  som var med kurvbild och sen blev en korridor.

 

Sen åkte vi hem och åt det blev indiskt lite curry curry. Sen lyssnade vi på när konfaledarna Vilma och Johanna hade föreläsning om kost och träning. Efter det åkte vi på en gudstjänst vid en liten dam vi hade även kört fel då vi åkte till en annan dam där vi gick runt hela utan att hitta en enda gudstjänst dock hittade vi en liten flicka som sa vilka är ni och vad gör ni här när vi hade gått in på hennes gård.

Sen åt vi middag och det blev samma mat som till lunch. Sen hade vi samling där vi pratade om träningen och lärde oss lite om sprint och sen hade vi x gammmmmmmmmmmmmmmes  och då vann team garmin för dom vann och sen åt vi kvälls macka.  Efter en lång trött dag så somnade alla lugnt skojjjjja det tog ganska lång tid att sova nattttttti nattttti  av the best Anton, Emia Hjort eller  rhen 

(Emia ursäktar felstavningar och särskrivningar)

 

 

 

 

 

 

 

PS: love is in the air 

Skribent: Filip Södervall
Epost: Adressen Gömd
Till svenskorientering.se

Plats för aktuella inbjudningar!

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner