In English
Hoppa till sidans innehåll

Sista hela dagen

05 JUL 2018 23:07
Lägermästerskap och avslutningsmiddag
  • Skapad: 05 JUL 2018 23:07

Tjena tjena

Idag fick vi några minuter sovmorgon, vilket var väldigt uppskattat av oss efter gårdagens sena kväll. Morgon gympan bestod av joggning, denna gången tog var Erik med hela tiden under joggningen. Efter det var det dags för lägrets näst sista frukost, det var som vanligt gröt. Därefter hade vi lägrets sista konfaläsning där vi pratade och den sista delen i Via Mystica. Vi fick även skriva positiva saker om varandra i böckerna.

Till lunch var det en väldigt god pasta carbonara. Efter lunch fick vi även börja skriva lappar till varandra med minnen från lägret eller komplimanger. Vid 13:45 var det dags för avfärd mot Mösseberg och den sista träningen. Träningen bestod av mossintervaller och mossfotboll/rugby Gröne Mad. Det var väldigt lerigt och det syns på kläderna. Efteråt var det obligatoriskt bad/dusch om man ville åka minibuss hem till Tiarp. Det var en av lägrets roligaste träningar. När vi kom hem fick vi tid till att fixa oss inför kvällens bankett.

Banketten började med mingel och en förrätt bestående av snittar. Varje X-games lag fick stå för underhållning under kvällen bland annat musikquiz. Efter minglet gick vi in och satte oss och åt varmrätten som var lövbiff, hasselbackspotatis och bearnaise sås.

 

Jonas lärde även mig (Adam) och Alvin att bli missionärer i Afrika för Svenska Kyrkan. Det slutade med att vi hade ansiktena fulla av sot. Efter den underhållningen var det dags för efterrätt som bestod av chokladpudding med grädde och hallon. Sist men inte minst framförde ledarna en sång om hur jobbiga vi är och hur skönt det ska bli när de kan åka hem. Efter det gick vi ut för att Jonas skulle hålla en föreläsning om tårtologi. Det hela slutade med att ledarna + några till bland annat jag (Adam igen) hade grädde (raklödder) i hela huvudet. Vi avslutade kvällen med att ha våran sista andakt.

 

Hoppas ni har tagit vara på den här tiden utan oss. För imorrn är vi tillbaka!

Lägermästarna Adam och Klara

Skribent: Filip Södervall
Epost: Adressen Gömd
Till svenskorientering.se

Plats för aktuella inbjudningar!

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner