In English
Hoppa till sidans innehåll

Årets sista blogginlägg

07 JUL 2018 15:33
Ledarna tackar för årets läger
  • Skapad: 07 JUL 2018 15:33

Hur kan en månad gå så fort?!

Det känns nästan som att det var igår som vi satt och väntade på att alla konfirmanderna skulle komma och installera sig i lägergården. Samtidigt känns det som om det alltid har varit vi, ledare och konfirmanderna, tillsammans i Tiarp.

Det känns tomt och tyst nu när lägret är slut men samtidigt så är vi fyllda av så mycket glädje och så många underbara minnen från tiden tillsammans med er. Alla skratt, alla tårar, alla bus, alla träningar, alla lekar, all fil och alla grötbiffar.

Vi ledare har haft det obeskrivligt roligt under detta konfaläger och vi hoppas och tror att ni konfirmander också har haft det! Tack för att ni har varit en helt underbar grupp, ni bryr er verkligen om varandra och har i alla fall nästan alltid lyssnat på vad vi ledare har sagt… Det är ni som har gjort detta läger till vad det blev, utan er ingen konfa.

Ni har också haft turen att få ha världens bästa konfapräst i Jonas och fantastiska kyrkledare i Vilma och Johanna, ta verkligen vara på och ta med er allt ni fått lära er av dem. Till Jonas som gör sitt sista år med ol-konfan vill vi ledare bara säga tack, tack för att du finns och tack för allt du lär oss och konfirmanderna.  

Ett sista och stort tack måste också riktas till alla föräldrar som lagat fantastiskt god mat åt oss och hjälpt oss när vår tid, kunskap eller energi inte räckt till, vi hade inte klarat av att genomföra lägret utan er hjälp och ert stöd!

Kom nu ihåg, alla konfirmander, allt som ni har lärt er och fått uppleva under denna månad i Tiarp och glöm inte att vi kommer att ses igen. Fortsätt att vara dem ni är, ha kul längs vägen och var alltid noga med utgångsriktningen så ska ni se att det kommer att gå hur bra som helst för er i livet!

 

 

 

Tack för oss!
Nu lämnar vi Tiarp bakom oss och flyr mot horisonten...

Kram, konfaledarna

Filip S, Filip G, Moa och Erik

Skribent: Filip Södervall
Epost: Adressen Gömd
Till svenskorientering.se

Plats för aktuella inbjudningar!

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner