In English
Hoppa till sidans innehåll

Hajk i dagarna två

20 JUN 2018 22:08
Borta bra men Tiarp bäst?
  • Skapad: 20 JUN 2018 22:08

Yo Yo bitches och välkomna.

De senaste dagarna har vi varit på ett träningsläger i Gandviks stuga. Vi började dagen i Tiarp utan morgonjympa och åkte direkt till den första träningen som var långdistans. Det var en bra träning med väldigt kuperad terräng.

Sen åkte vi till stugan och sen bada vi och sen åt vi och sen råkade Arvid tappa ett glas på ett annat glas så det gick sönder litegranna. Sedan åkte vi till den andra träningen som var kontrollplock och man behövde fokusera så man inte kom snett. Vissa blev trötta så de la sig vid en kontroll ( Arvid och Adam) och Södervall fick hjälpa någon som inte hittade mål (Arvid).

Men till slut så kom alla i mål och vi tog bussssssarna till baks sen bada vi och vissa blev sugna på godis så de gick runt till grannskapet och frågade efter godis. Medans vissa åkte båt och den gick sönder lite granna. Sen sov vi och blev störda av flugor eller folk som snarka (Ida)

 

Dag 2 i Gandviks stuga.

Som morgongympa dansade vi salsa med Erik som sedan blev till ett morgondopp. Sen blev det frukost och ett löppass för dom som ville, då kan det komma kossor i vägen ibland. Det var läskigt!!!!! Kossorna var nära på att springa över folk. Dom som inte sprang kollade på Sommarlovs morgon och körde 4 man i soffan. Tjejerna vann båda gångerna sen bada vissa igen. Sen blev det lite mat i magen.

Sen hem färd men först handla på maxi, det blev lite gotti gotti. I Tiarp blev det chill och film och några tappade ett paket med tvättmedel rakt ner på golvet.

Natti natti från Emia, Wilma, Arvid

 

Skribent: Filip Södervall
Epost: Adressen Gömd
Till svenskorientering.se

Plats för aktuella inbjudningar!

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner