In English
Hoppa till sidans innehåll

"Vilo"dag

29 JUN 2018 22:06
Ingen läsning men microsprint, vattenkrig, film m.m.
  • Uppdaterad: 29 JUN 2018 22:07

Hej!

Idag var det Benjamins födelsedag, så vi väcktes av födelsedagssång.

Därefter gick vi ut och hade morgongympa som idag bestod av efterlängtad massage från den långa vandringen.

Till frukosten idag fick vi gröt istället för fil, som vi fått den senaste tiden. Det som blev kvar av gröten stektes till goda grötbiffar toppade av kanel.

Eftersom det var en vilodag idag hade vi ett annorlunda schema där varken träning eller läsning ingick. Istället hade vi X-games på förmiddagen där vi sprang en variant av micro-ol stafett. Först gick vi in i en noga kontrollerad karantän och bestämde våra laguppställningar. Eftersom alla förväntade sig att det skulle bli en vanlig micro-ol blev det stor förvirring när vi väl kom ut på banan. Inga skärmar var utsatta och enheterna kunde sitta på de mest märkliga ställena. Så den mesta av tiden ute på banan gick åt att leta rätt på enheterna. ”Tänk inuti boxen”, var det man fick hålla i huvudet när man fick leta efter kontrollerna i soptunnor och papperskorgar.

 

Av alla fem sträckor var den femte och sista sträckan den mest utmanande. Efter cirka halva banan blev det kartbyte. Den nya kartan var spegelvänd och inget verkade stämma. I slutet var det en rafflande spurtstrid med en ytterst liten marginal. Laget som tog hem det blev… Moas Lärjungar!

Efter att alla fått lugna ner sig efter den spända stafetten serverades det god mat. Därefter blev det vattenkrig med allt som gick att fylla med vatten. Det blev extremt blött.

Senare på eftermiddagen blev det äntligen avfärd mot ICA. Eftersom vi skulle ha filmkväll köptes det en hel del snacks och annat gott. Filmen på kvällen blev Fantastiska Vidunder Och Vart Man Hittar Dem. Födelsedagsglass serverades under tiden.

 

Nu läggdags!

Hejdå //Thea och Samuel

 

Skribent: Filip Södervall
Epost: Adressen Gömd
Till svenskorientering.se

Plats för aktuella inbjudningar!

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner