In English
Hoppa till sidans innehåll

Vi är tillbaka

25 JUN 2019 23:12
Efter lite ledighet på mediaansvarig och långa tuffa kvällar är äntligen bloggen tillbaka. Här kommer nu en liten sammanfattning av det vi gjort sedan i fredags.
  • Skapad: 25 JUN 2019 23:12

21/6-19

Idag var det midsommarafton och vi började dagen med frukost och morgonbön som vanligt. Sedan bar det av mot backintervaller i Grekland… Det var jobbigt men ledarna tröstade oss med att springa till en vattenkälla och utsiktsplats. Sedan var det god mat, lekar och dans. Bara så alla vet så var vår midsommarstång vääldigt fint.

22/6-19

Idag hade vi ingen träning så dagen var låång. Vi var dock på en utomhusgudstjänst som var mysig men de blåste och luktade koskit.

23/6-19

Idag började några tappra själar (alla av kvinnligt kön) morgonen med morgonjogg. Sedan kom våra föräldrar. Några stannade kvar och orientera, några åkte iväg. På kvällen körde vi de otympliga spelen (OS) med grenar som nöjdhopp, grymlyft, hugby. Hufflepuff vann för fösta gången någonsin. Dom var nöjda med sin insats.

24/6-19

Idag fick vi äääntligen flytta upp till hotellet dock har vi fått en invasion av några andra konfrimandgrupper så numera är vi inte själva. Efter lunchen hade vi stress-OL i Axvall. Där kunde man få allt från ägg i håret till grädde i öronen. När vi kom hem tog vi ett välförtjänt bad. På kvällen började vi planera inför vårt spex för ledarna som vi ska framföra på torsdag.

25/6-19

Idag vaknade vi otroligt bekvämt i mycket sköna sängar och kunde i lugn och ro gå fram och tillbaka till frukosten. Lektionen i dag handlade om frälsarkransen och vi fick även pärla vårt eget armband. Efter lunch så lekte vi typ fångarna på fortet med några andra konfagrupper. Det var kul. Sen åkte orienterarna iväg för att springa Akronmatchen, en tävling. Det gick ganska dåligt för majoriteten och vissa ansåg att det var dåligt snitslat upplopp och lyckades få 39sek på en femton meter lång spurtsträcka. Sen hade Annas minibuss världens party på vägen hem.  

Skribent: Alice Södervall
Epost: This is a mailto link
Till svenskorientering.se

Plats för aktuella inbjudningar!

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner