In English
Hoppa till sidans innehåll

Besöksdag på Flämslätt

21 JUN 2020 23:16
Gudstjänst, föräldrar på besök, mossfotboll m.m.
  • Uppdaterad: 21 JUN 2020 23:16

Tjolahopp!

Vi började dag med en speciell morgonjogg. Där vi var i vattnet och Gabriel läste en berättelse och om exempelvis om han sa farmor så ska den personen springa ett varv runt alla människor. Efter det åt vi frukost.

Sen planerade vi för gudstjänst där våra vackra föräldrar kom och hälsade på. På gudstjänsten spelade vi teater om Johannes döparens liv. Efter gudstjänsten tog vi med våra föräldrar och visade de runt här på Flämslätt och åt en pasta. När vi hade ätit upp så körde vi en orienteringstävling där det gick ut på att springa till en kontroll där det fanns det en bokstav som man sen skulle komma på ett ord efter vi var klara med alla kontroller. När vi var klara med tävlingen så åkte våra föräldrar hem.

När vi hade ätit kvällsmat så körde vi mossfotboll och mossbrännbold där vi blev väldigt blöta och mossiga, det slutade även i mosskrig som ledde till att alla tog ett dopp i Flämsjön. Det var väldigt kul.

Vi avslutade dagen med ett kvällspass där vi sjöng olika stämmor och det var roligt. När vi hade sjungit så hade vi en väldigt fin andakt där vi fick en tankeställare.


Ha det bra hejdå.

 //Tova och Moa

Skribent: Filip Södervall
E-post: Adressen Gömd
Till svenskorientering.se

Plats för aktuella inbjudningar!

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Annons