In English
Hoppa till sidans innehåll

Dag 3 på konfan

15 JUN 2020 23:14
  • Uppdaterad: 15 JUN 2020 23:14

Hejsan!

Idag började vi dagen med att några tog ett morgon dopp. Efter det åt vi frukost och hade morgon andakt. På andakten fick vi en lek som heter task master, som gick ut på att man ska försöka få ut personer genom att ge ett specifikt föremål på ett visst ställe. Som vi har hållit på med hela dagen och förmodligen framöver.


Efter det hade vi ett pass där vi pratade om både ljusa och mörka sidor av livet. Under passet så var vi två och två och jobbade tillsammans vi fick prata och skriva ner dåliga saker i olika områden som exempel, dåliga föräldrar eller dålig skola.

      


Efter vi hade passet åt vi lunch och begav oss iväg till Timmersdala för att springa en kontrollsplock bana. 


Eftermiddagen ägnande vi åt oss att skriva en egen dikt och körde lekar. Efter lekarna tog vi ett dopp. På stranden så sjöng två av våra ledare några psalmer och efter det gick det sedan över till rapp.  Det var höjdpunkten på hela dagen (del av en sluga plan att överlämna en psalmbok till Hanna på stranden...).

På kvällen hade vi en väldigt mysig kvällsandakt där vi själva fick reflektera och tänka om förändringar. Det var en väldigt mysig och fin dag.

    
// Moa Holsten och Tova Duell

Skribent: Filip Södervall
E-post: Adressen Gömd
Till svenskorientering.se

Plats för aktuella inbjudningar!

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Annons