In English
Hoppa till sidans innehåll

Kanothajk på konfan

24 JUN 2020 23:49
Diakoni, kanot, mygg, begravningskapell m.m.
  • Skapad: 24 JUN 2020 23:49

Tjolahopp!

Igår började dagen med ett pass med Lisa som är en diakon och vi pratade om diakoni och vad det innebär att vara just en diakon, vilket var intressant och lärorikt.

Efter vårt pass med lisa så tog vi tjejer en välbehövlig rast vid stranden och fortsatte jobba på brännan. När vi satt där så kom en väldigt gullig kille och bjöd oss på sina sista gifflar, vi vet dock inte hans namn så vi döpte honom till giffelkillen, och Stina satte upp en efterlysningslapp. <3

På kvällen så begav vi oss av på en kanothajk. Först så fick vi lära oss olika paddeltag som vi tillslut fick kläm på. Vi paddlade hela vägen till IK Gandviks väldigt charmiga röda stuga. Där vi sov i vindskydd bland mygg och pollen. Det var mysigt men Filip gav upp och gick in och lade sig i en säng istället… (smart drag tycker han själv)

Idag så hade vi en fin morgonstund på bryggan tillsammans och det blev en kalasgod frukost med Andreas kalasgröt (med blåbärssoppa i)! Sedan var det dags att paddla tillbaka och äta lunch.

Sedan bar det av igen. Denna gång till Skaras begravningskapell där vi pratade om hur begravningsceremonier går till och olika begravningssätt. Detta var ett litet tyngre och kanske jobbigare pass men ändå väldigt intressant.

Väl hemma igen var det dags att testa konfirmandskopor och ha en photoshoot men en kvinna från stiftet. Detta var väldigt kul men varmt och avslutades med ett skönt bad.

Denna oerhört fina dag avslutades med en mysig filmkväll tillsammans med hela gänget.

 

//Klara och Tova


Skribent: Filip Södervall
E-post: Adressen Gömd
Till svenskorientering.se

Plats för aktuella inbjudningar!

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Annons