In English
Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Orienterarens utveckling"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Orienterarens utveckling


Kartanalys.jpg

Som orienterare blir du aldrig fullärd

Redan 2019 utkom Svensk Orienerings nya utvecklingsplan vilken beskriver hur du kan utvecklas som orienterare och hur utvecklingen blir hållbar över tid. Tanken är att alla som vill bli bättre som orienterare ska kunna använda den här planen och känna att den tillför ett värde. Även ledare och föreningar tror vi kommer ha stort värde av planen för att förstå hur en orienterare kan utvecklas.

I den här serien inlägg, under rubriken "Orienterarens utveckling" kommer innehållet från Utvecklingsplanen portioneras ut veckovis under hela sommaren (2022) med ett nytt inlägg varje måndag från vecka 24-34.
Således, sommarens bästa semesterläsning!!!

Planen består av sju delar som åskådliggörs nedan.

utvecklingsplan-startbild.png

För den som vill ha allt på ett bräde, återfinns planen i sin helhet på här.

(2022-06-27 09:40)
I denna andra del om Hitta rätt handlar innehållet om själva genomförandet, att orientera och hur du kan träna din orienteringsteknik. Mycket intressant läsning och många bra tips att ta med sig i sitt orienterande!
 
(2022-06-20 10:00)
I den här första delen om Hitta rätt sätts fokus på grundfärdigheter och verktyg (metoder) som behövs för att kunna orientera på olika nivåer. Var i kunskapsnivån är du och vad blir ditt nästa steg?
 
(2022-06-13 10:00)
Under sommaren 2022 ges goda möjligheter att i alla fall teoretiskt förbättra sig och utvecklas som orienterare. Varje måndag hela sommaren kommer ett nytt inlägg med intressant läsning från orienteringens utvecklingsplan
 

Vill du annonsera här? 

O-CAMP LOGOTYP.png

Våra samarbetspartner

Fazer LOGO Webb.png

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info