In English
Hoppa till sidans innehåll

O-camp

20 JUN 2017 22:12
Tre dagars besök i Borås.
  • Skapad: 20 JUN 2017 22:12

Söndag

Vi började dagen som vanligt med morgon gympa och sedan gav vi oss av till st. Olofs kyrkan i Falköping. Där träffade vi Jonas och gjorde en gemensam rundtur i kyrkan innan gudstjänsten började. Efter ett kort stopp hemma i Tiarp åkte minibussarna mot O-camp och Borås. Tyvärr kom inte alla bussarna fram… Batteriet i en av bussarna slutade fungera så tre av fyra bussar stannade och en fortsatte. Som tur var kunde Lukas M´s föräldrar komma och skjutsa till Borås. De bjöd även på fika vilket var väldigt uppskattat. Under tiden som detta skedde hade den fjärde bussen kommit fram och hade en liten tävling om vem som kunde sätta upp militärtälten först. Det gick så där för vissa efter att en vindpust svept förbi…

På kvällen bjöds det på en sprint stafett och invigning. Vi bildade lag utifrån våra x-games lag och hade väldigt roligt!

 

Måndag

Idag fick vi sovmorgon eftersom att vi lyckades komma med i den sena bussgruppen. Vi fick sova till halv åtta! Första träningen bestod utav en SM träning med flera nya moment. Vi bussades ut till karantänen där vi sedan startade efter startlista. Träningen innehöll både förstart och varvning.

På eftermiddagen blev det moment OL med flera utmaningar längs banan. Kurvbild, micro orientering, kompass träning och korridor. Flera av oss tog även en sväng till Ica på eftermiddagen.

 

Tisdag

Tidig uppstigning med morgongympa klockan 7. Sedan gick vi till träningen och sprang en långdistans. Mycket uppför här i Borås.. Efter lunch på arenan begav vi oss tillbaka till campingen där vi packade ihop våra saker och äntligen gav oss hem till Tiarp igen! På grund av den krånglande minibussen som vi lämnat in hade vi plötsligt för få ledare som kunde köra hem. Eftersom att vi fått två bilar i stället för bussen så fick 7 personer stanna kvar. De fick även den roliga uppgiften att plocka ihop tälten.. De kom senare på kvällen med Hanna ifrån ungoteket.

 

Tack och hej leverpastej! // Ronja, Emely och Arvid.

Skribent: Josefine Kristiansson
Epost: Adressen Gömd

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner