In English
Hoppa till sidans innehåll

Vilodag med mycket aktivitet

21 JUN 2017 22:41
Städning, vila och utflykter
  • Uppdaterad: 21 JUN 2017 22:48

Idag steg en grupp upp redan vid 7 snåret för att ta ett morgondopp i den lilla vattenhålan. Sedan var det morgongympa som vanligt och standard frukosten gröt, mackor och fil. Vid 9 var det läsning med Jonas och Sara. Vi spelade upp våra pjäser som handlade om Josefs liv och sedan tittade vi på en film om miljön.

När matklockan ringde vid 12 blev det kycklinggryta med ris. (mycket gott!!) efter lunch städade vi hela huset för att det ska vara fint till midsommar när alla föräldrar kommer. Efter städningen fick man välja lite vad man ville göra, extra träning, cykelutflykt eller bygga midsommarstång. En grupp stannade även glassbilen och köpte glass. Där var Johan snäll och bjöd ledarna och några andra konfimander.

Sedan var det middag det serverades pannbiff med potatis och sås, väldigt mycket uppskattat. Maten skulle ha serverats vid 17:00, men då var halva konfirmandgänget inte vid lägergården utan på vift med Erik och anlände ca 17:45. Till efterrätt serverades det glass med hemmagjord chokladsås.

X-games var idag 2 sanningar 1 lögn där 100kg muskler tog hem segern.

Idag på andakten var även Jonas med och sjöng/ spelade gitarr, mycket mysigt.

Monster kepsen gick idag till Alfred igen, men denna gång inte för att han inte haft den på sig utan att han tog sönder ett bord. (Han hade inte på sig kepsen idag heller).

/Erika Å och Gustav L

Skribent: Josefine Kristiansson
Epost: Adressen Gömd

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner