In English
Hoppa till sidans innehåll

Kramgó dag

26 JUN 2017 10:15
Massvis med kramar, keps-ol, gudstjänst och musikquiz
  • Skapad: 26 JUN 2017 10:15

Idag vaknade vi upp till Celine Dions ”My heart will go on” och dagen fortsatte med en morgongympa med kramtema. Vi körde kramdatten, kramleken och avslutade med en kramring. Dagen citat var ”Alla mår bättre av en kram”, ”Carpe diem” och ”Love is always in the air”.

Klockan 09:15 begav vi oss mot Tidaholms klubbstuga för att springa keps-ol. Vi växlade såklart till varandra med en kram. På träningen var det mycket fart i den öppna terrängen, och det var många flugor som gjorde oss sällskap.

 

Efter den goda lunchen begav vi oss mot gudstjänst i Karleby. Gudstjänsten hölls i en lada och Falköpings sommarkör sjöng. Efter gudstjänsten fick vi fika (chokladbollar, frukt, kakor, saft, mm.)

När vi kom hem från den fina gudstjänsten hade vi X-games. Idag var det ett musikquiz. Först fick vi höra låtar där vi skulle skriva ned artist, låt och eventuell följdfråga. Sedan fick vi se textutdrag från sånger, där vi skulle försöka lista ut vilken låt det var. Till sist körde vi ”sista minuten” där lagen fick en bild på en artist bakom sig. En av lagmedlemmarna fick sjunga låtar av den artist som visades på skärmen, de andra gissade vem artisten var. På delad första plats i dagens X-games kom Städhjälp och Uti Bôgda.

På kvällen såg vi Arn 2 (Riket vid vägens slut). Under större delen av dagen försökte vi komma på vilka som lagt knäckebröd i andras sängar. På kvällen fick vi reda på vilka 4 personer det var och de får som straff diska alla måltider i morgon.

/Lukas M och Erica B

Skribent: Josefine Kristiansson
Epost: Adressen Gömd

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner