In English
Hoppa till sidans innehåll

Tack för oss

09 JUL 2017 12:37
Årets konfaledare tackar för sig och för lägret
  • Uppdaterad: 09 JUL 2017 17:44

Oj va fort det gick!

Det känns nästan som att det var igår som vi satt och väntade på att alla konfirmanderna skulle komma och installera sig i lägergården. Samtidigt känns det som om det alltid har varit vi, ledare och konfirmanderna, tillsammans i Tiarp.

Det känns tomt och tyst nu när lägret är slut men samtidigt så är vi fyllda av så mycket glädje och så många underbara minnen från tiden tillsammans med er. Alla skratt, alla tårar, alla bus, alla träningar, alla lekar och alla grötbiffar.

Vi ledare har haft det obeskrivligt roligt under detta konfaläger och vi hoppas och tror att ni konfirmander också har haft det! Och tack för att ni har varit en helt underbar grupp, ni tar så bra hand om varandra och har i alla fall nästan alltid lyssnat på vad vi ledare har sagt… Utan er hade vi bara varit fem ledare i en stor lägergård och hur kul hade det vari?
Ett stort tack också till alla föräldrar som lagat fantastiskt god mat åt oss och hjälpt oss när vi tid, kunskap eller energi inte räckt till, vi hade inte klarat av att genomföra lägret utan er hjälp och ert stöd!

Kom nu ihåg, alla konfirmander, allt som ni har lärt er och fått uppleva denna månad i Tiarp och glöm inte att vi kommer att ses igen. Fortsätt att vara dem ni är och ha kul längs vägen så ska ni se att ”snart springer vi för blå-gult” som ni själva sjöng i kyrkan!

 

Tack för oss!

Konfaledarna
Filip, Filip, Moa, Josefine och Erik

Skribent: Filip Södervall
Epost: Adressen Gömd

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner