In English
Hoppa till sidans innehåll

40 ungdomar till unionsmatchen

02 MAJ 2022 13:50
Den 27-29 maj är det dags för årets Unionsmatch och nu står det klart vilka löpare i D/H14 och D/H16 som tilldelats en plats i truppen.
  • Skapad: 02 MAJ 2022 13:50

Just unionsmatchen är lite speciellt då det är den enda aktivietet där det fortfarande finns begränsningar i antalet deltagare per distrikt, viket för större distrikt som Västgötland innebär att det görs en uttagning. Både Götalandsmästerskapen och Ungdoms SM i höst har fritt antal platser så den/de som kanske inte är med nu i maj får inom ett par månader nya chanser att springa med och för gul/svart.

Information om och inför helgen finns nu publicerat på sidan för Unionsmatchen här på hemsidan och det är även där uttagna löpare framgår.

Och, vänligen, hjälp till att i er förening uppmärkamma uttagna löpare och/eller deras målsmän om att de just är uttagna. Alla löpare behöver bekräfta sitt deltagande eller, vid behov, meddela förhinder. 

...Och, en notering från kansliet:
Vänligen respektera uttagningen. Det är förbundets unga ledare som efter nogsam genomgång av tävlande och prestationer har vävt samman listan på uttagna löpare. De förtjänar uppskattning för sitt ledarskap och sina insatser, så också när det gäller Unionsmatchen som alltså är den enda aktivitet där uttagning sker.

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner

Fazer LOGO Webb.png

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info