In English
Hoppa till sidans innehåll

Barn- och ungdomsledarutbildning

26 JAN 2022 16:05
Nu i vår finns det riktigt bra tillfällen för barn- och ungdomsledarutbildning. Barntränarutbildning hålls digitalt med start i slutet av februari och Ungdomstränarutbildning erbjuds i Skövde den 18-20 mars. Båda med 50% nedsatt pris.
  • Uppdaterad: 26 JAN 2022 16:05

Mycket bra tillfälle att utbilda ledare
För ungdomsverksamheten i föreningen behövs såklart ledare och då är det kul att kunna presentera goda möjligheter att utbilda fler ledare nu under våren.
Svenska Orienteringsförbundet erbjuder en 
Barntränarutbildning digitalt med start i slutet av februari och sedan erbjuds även en Ungdomstränarutbildning i Skövde under helgen 18-20 mars.
Utbildningarna erbjuds dessutom till 50% reducerad kostnad, vilket gör möjligheterna än mer attraktiva. Ett mycket bra tillfälle att passa på. 


Barntränarutbildning
Start måndag 21 februari klockan 18:30-21:00
Utbildningen genomförs digitalt under v.8-13 och ska ge dig bra förutsättningar att träna barn upp till 12 år. Utbildningen är interaktiv och sker under ledning av utbildare från Svenska Orienteringsförbundets tränarakademi. De praktiska inslag som ingår är en hemuppgift som du som deltagare genomför på hemmaplan.
Anmälan senast den 6 februari.


Det är även gott läge att slå ett slag för den fysiska tränarutbildningen som kommer genomföras i Skövde den 18-20 mars. Inte ofta denna typen av utbildningar erbjuds i distriktet så det är ett mycket bra tillfälle att passa på att gå den.

Ungdomstränarutbildning
Start fredag 18 mars klockan 18:00
Utbildningen vänder sig främst till dig som är eller vill bli ungdomstränare i en orienteringsförening som aktivt jobbar med fysisk, teknisk och mental träning. Det är en fördel om det är flera ledare från en förening som genomför utbildningen samtidigt.
Anmälan senast den 17 februari.

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner

Fazer LOGO Webb.png

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info