In English
Hoppa till sidans innehåll

Frebaco levererar maten

02 MAJ 2022 15:38
För alla deltagare på sommarens O-Camp och Västgötatruppens USM-läger väntar mat från Frebaco Kvarn i Lidköping. Parterna har enats om ett avtal gällande leverans av matgryner, ris, flingor och müsli till båda lägren.
  • Uppdaterad: 03 MAJ 2022 12:49

-Det är klart att det är glädjande att en leverantör som Frebaco  Kvarn vill sponsra våra läger med sina produkter, säger Magnus Sundmark, verksamhetsledare på Västergötlands Orienteringsförbund.

Frebaco Kvarn har sedan 1979 förädlat spannmålsprodukter från den bördiga Västgötaslätten och erbjuder produkter av högsta kvalitet på ett långsiktigt hållbart sätt. Gynnsamt för företaget är också närheten till råvaror och samlad kunskap om hur man bäst bevarar både det nyttiga och den goda smaken i dem.

Basen i alla Frebacos produkter är närodlande spannmål. En naturlig och allsidig råvara som är en given grund i all näringsriktig kost.

- Den mat vi äter spelar roll för vårt välbefinnande. För oss är det en självklarhet att våra produkter alltid är naturliga och hälsosamma. Men det handlar minst lika mycket om att maten vi äter smakar gott och att vi får en stund att koppla av och njuta, säger Beatrice Holmström, marknadschef på Fazer Kvarn AB.

Beatrice vill även poängtera att den viktigaste ingrediensen på kvarnen är alla kompetenta medarbetare.

- Det är deras kunnande, erfarenhet och engagemang som gör oss till dem vi är. Tillsammans med våra lokala samarbetspartners ser de till att vi hela tiden utvecklas och att våra produkter håller högsta kvalitet.

Läs gärna mer om Frebaco på www.frebaco.se. Där hittar du även en hel del recept som inkluderar Frebacos produkter.

Produkter nedan: Svenskt Havreris & Kornris från Frebaco, ett nyttigt och mer klimatgott alternativ till traditionellt vitt ris.

3602 HAVRERIS PACK.jpg Kornris.jpg
Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner

Fazer LOGO Webb.png

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info