In English
Hoppa till sidans innehåll

Dags att ladda för Västgötatoppen igen!

21 AUG 2019 10:33
Sommaren går mot sitt slut och hösten gör intåg. Det innebär också att Västgötatoppen är tillbaka. Tre deltävlingar återstår och det är dags att mobilisera styrkorna för att vara många till start.
  • Skapad: 21 AUG 2019 10:33

I årets upplaga av Västgötatoppen har ju dessutom veteranklasserna +35 egen invdividuell kamp per klass så Västgötatoppen är verkligen för alla orienterare, från U1-D/H80, om än på lite olika sätt.
Fokus ligger emellertid på ungdomar och juniorer då det är de som räknas in i Västgötatoppen Klubb och de har ju även individuella kamper i klasserna D/H14-D/H20, vilket bevakas lite extra.
Allt om Västgötatoppen finns här inkl. aktuell ställning inför avgörandet som stundar.

De deltävlingar som nu väntar är DM Medel den 31/8 och DM Stafett den 1/9, som arrangeras av Mariestads FK och OK Klyftamo utanför Götene. Stafetten räknas i Klubbsammanräkningen medan Medeln räknas i samtliga klasser Ungdom och Mästare (D/H18-D/H80). Inbjudningar finns som brukligt i Eventor och där görs också anmälan.

Västgötatoppenfinalen för i år sker sedan helgen efter då DM Lång avgörs norr om Skövde den 8/9 med IF Hagen som arrangör.
Notera också att PreO DM går i Skövde dagen innan, 7/9, vilket ger ett ypperligt tillfälle att vara med. Läs mer om det i egen nyhet.

Skribent: Magnus Sundmark
Epost: Adressen Gömd

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner