In English
Hoppa till sidans innehåll

Otroligt jämnt i Västgötatoppen

03 SEP 2019 14:22
När den gånga helgens två deltävlingar, DM Medel och DM Stafett, räknats in för Västgötatoppen Klubb finner vi fjolårssegrarna OK Skogshjortarna i topp men endast med sju poängs marginal.
  • Skapad: 03 SEP 2019 14:22

Det blir en hård kamp in till sista löpare när Västgötatoppen Klubb ska avgöras på Lång DM i Skövde den 8 september. Ulricehams OK som tidigare varit i ledning och jagad av övriga klubbar får nu mönstra upp mannskapet kommande helg för att själva jaga Hjortarna i tät. Endast sju poäng skiljer klubbarna åt, en löpare som tar sig runt godkänt ger 10 poäng. Oliiiidligt spännande!
I övrigt gav helgens deltävlingar ganska få omkastningar. Trollhättans SOK avancerade upp till en femte plats och skuggar nu OK Tranan på fjärde och IF Hagen som ännu har ett grepp om bronsplatsen.

Om Västgötatoppen
Aktuell poängställning

Västgötatoppens samtliga tre serier avgörs i och med Lång DM i Skövde den 8/9. Utöver Västgötatoppen Klubb rör det sig om Västgötatoppen Ungdom som räknas individuellt för klasserna D/H14-D/H16 och Västgötatoppen Mästare som även det räknas individuellt för klasserna D/H18-D/H80.
För dessa individuella serier blir det prisutdelning direkt på Lång DM medan det för segrande förening i Västgötatoppen Klubb väntar firande vid tillfälle längre fram i höst.

Skribent: Magnus Sundmark
Epost: Adressen Gömd

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner