In English
Hoppa till sidans innehåll

Prioritera #merskärmtid för dig och din omgivning!

06 MAR 2019 11:53
Medan samhällsdebatten blir allt hetare gällande hur mycket skärmtid som egentligen är bra för var och en och framförallt för våra ungdomar vill vi vända på kuttingen och uppmana ALLA som verkligen gillar orientering att prioritera mer skärmtid.
  • Uppdaterad: 06 MAR 2019 11:53

Innan du sätter kaffet i halsen ska ett klargörande göras. Med "mer skärmtid" avses såklart orientering. Orientering är skärmtid med kvalité som är svårt att få för mycket av!

Västergötlands OF "lanserar", eller vad man nu gör med nypåkomna hashtags, "#merskärmtid" i sociala medier med naturlig utgångspunkt från Instagram. Avsikten är att inspirera för ökad aktivitet, ökat engagemang för orienteringslöpande och orienteringsskapande. Hashtagen kan med fördel följas på Instagram och förutom att låta dig inspireras av de inlägg som läggs ut är du mycket välkommen att själv inspirera genom att tagga dina egna orienteringsbilder med #merskärmtid.

- Det här ska ses som ett kul och inspirerande inslag i våra sociala kanaler och ett initiativ för just ökad aktivitet och ökat engagemang, säger verksamhetsledaren på Västergötlands OF Magnus Sundmark, och fortsätter.

- Sedan är det ju klart mycket kul om många vill haka på och bidra till att sprida inspiration sinsemellan genom att använda just #merskärmtid och i vardagen framöver vilja prioritera mer skärmtid för sig själv och sin omgivning.

Nu stundar en ny vårsäsong med både klubbaktiviteter, träningar och massvis med tävlingar. Allt som allt ett riktigt bra läge att få till mer skärmtid! Ha en härlig vårsäsong!

Utöver #merskärmtid är hashtags som Västergötlands OF använder frekvent, #voforientering, #västgötaorientering och #ungoteket.

Skribent: Magnus Sundmark
Epost: Adressen Gömd

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner