In English
Hoppa till sidans innehåll

Orienteringslyftet den 27 november

15 SEP 2021 14:35
Orienteringslyftet är årets föreningsledarkonferens där inspiration, info och erfarenheter kommer flöda. Målet med dagen är att, efter drygt ett och ett halvt år med restriktioner, ge alla föreningar bästa möjliga förutsättningar för 2022.
  • Skapad: 15 SEP 2021 14:35

Det här är förhandsinformation gällande Föreningsledarkonferensen - Orienteringslyftet som kommer genomföras den 27/11 i Vara. Inbjudan och anmälan kommer i början av oktober. ...boka in dagen i kalendern, för nu ska det tas rejäl fart för 2022!

Orienteringslyftet är årets föreningsledarkonferens
Vad behöver du och din förening inför 2022? Någon input i er verksamhet? Ny fart? Ny riktning? Ny kunskap eller nytt material, ...fortbildning, utbildning, utveckling, utbyte?
För ledare, funktionärer och/eller organisationsledare?

Den 27 november inbjuder Västergötlands OF till en offensiv föreningsledarkonferens där fokus ligger på att lyfta orienteringssporten i Västergötland nu när återstart efter Coronapandemin ska ske.

Förhoppningsvis är du och din förening riktigt sugna på att ta del av det som erbjuds och skjuta ny fart in i det nya året, som då förhoppningsvis är fritt från coronarestriktioner.

För vem är dagen?
Konferensen är både för organisationsledare i föreningens styrelse, barn- och ungdomsledare och funktionärer/arrangörer. Del av dagen kommer vara delad för specifikt innehåll medan annat innehåll ges i storgrupp.

Preliminärt innehåll
Organisationsledare/styrelse/ordföranden:
Inriktning föreningsutveckling, föreningslyftet, och föreningars förutsättningar postcovid, ekonomi, finansiering och bidrag. Inkluderar även inspirationsföreläsning och information om likvärdigt tävlande.

Barn- och ungdomsledare:
Innefattar inspirationsföreläsning, erfarenhetsutbyte och nya material, samt utbildningssatsningen ledarlyftet och en röd tråd för ungdomsverksamhet i föreningen.

Funktionärer/arrangörer:
Behandlar bl a, förutsättningar för 2022, arrangemangsnivåer, likvärdigt tävlande och öppna banor. Ett första steg för ett Arrangemangslyft finns också på agendan.

Plats & tid
Konferensen hålls på Vara Folkhögskola,
lördagen den 27 november mellan 09.30-17.00.

Inbjudan & anmälan
Inbjudan & anmälan kommer i början av oktober.
Där preciseras innehållet.
Kostnad per person är preliminärt 295 kr.

Varmt välkomna!

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

O-CAMP LOGOTYP.png

Våra samarbetspartner

Fazer LOGO Webb.png

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info