In English
Hoppa till sidans innehåll

Utbildningshelg 6-7 feb

22 OKT 2020 15:24
Visst planerar VOF för en relativt vanlig Utbildningshelg i Vara i februari. Helgen den 6-7 februari kommer det erbjudas ett stort antal utbildningsmöjligheter för alla föreningars ledare, funktionärer och organisationsledare.
  • Skapad: 22 OKT 2020 15:24

Så här tidigt som i oktober är inte schemat för helgen spikat men planen är att under helgen erbjuda alla de utbildningar som vanligtvis finns med på programmet.

sidan för utbildningshelgen kan du läsa mer om det planerade utbudet och tipset är så klart att notera den 6-7/2 i kalendern för en tripp till förkovran i Vara.

VOF som arrangör, tillsammans med SISU som håller en del kurser, avser att erbjuda ett coronaanpassat upplägg som tar höjd för samtliga nu gällande regler. Skulle det bli tal om lättnader är avsikten att ändå hålla en trygg och hög säkerhetsmarginal under genomförandet. Samtidigt är vi som arrangörer också medvetna om att det kan komma att te sig orimligt med fysisk utbildningshelg i februari, men sådant får vi ta ställning till vid ett senare skede. För nu fortsätter planerandet för en diger och säker, fysisk, utbildningshelg, med hopp och tro om ett möjligt genomförande.

Skribent: Magnus Sundmark
Epost: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info

Annons