In English
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Magnus Sundmark Kontroll (arkivbild)

Åter permittering på VOF

06 APR 2021 11:00
I och med beslutet att framflytta eventuella lättnader på nu liggande restriktioner till minst 3 maj har VOFs styrelse beslutat att återigen korttidspermittera en del av personalen.
  • Uppdaterad: 07 APR 2021 08:44

Förutsättningarna för permittering av anställd personal på förbundet ser olika ut både utifrån arbetsuppgifter och finansiering. De tjänster som nu berörs är konsulenten Bertil Åkessons och verksamhetsledaren, Magnus Sundmarks.
Bertil och Magnus är permitterad på 40% från den 1/4 tillsvidare, dock som längst till 30/6, med nuvande möjligheter till stöd. Det innebär att Bertil arbetar motsvarande 30% och Magnus 60% under kommande månader.

Beslutet om permittering är en direkt åtgärd utifrån att stora delar av vårsäsongen nu också gått om intet och att det därmed inte genereras några intäkter till VOF utifrån arrangemang och tävlingsstarter.

Förbundet kommer naturligtvis ansöka om att ta del av det statliga stöd som idrotten ska dela på för perioden januari- april, men ser inte att det kan kompensera bortfallet fullt ut. Likaså är det fortsatt oklart när vi kan se en mer normal tävlingavardag igen och därmed osäkert när intäktsnivåerna åter kan närma sig det normala.

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info

Annons