In English
Hoppa till sidans innehåll

Bästa sommarlovsstarten stavas O-Camp

03 MAJ 2022 10:33
O-Camp är det O-troligt roliga lägret för alla orienterande ungdomar mellan 13-18 år. I år hålls det på Tånga Hed, Vårgårda den 19-23 juni och... Jajjemän! DU är varmt välkommen till denna magiska vecka!
  • Skapad: 03 MAJ 2022 10:33

O-camp3.jpg

Den 19 juni är vi äntligen tillbaka med ett mycket efterlängtat O-CAMP läger på Tånga Heds Camping i Vårgårda. Vi bjuder in till att spendera fem händelserika och spännande dagar med oss. Det kommer bli utmaningar, äventyr och fantastisk orientering!
Nedan följer ett utdrag från inbjudan. Mer information finns på www.O-Camp.se och i Eventor där anmälan också görs, senast den 19 maj.
Direktlänk till kompletta inbjudan (som ligger i Eventor) finns här.

För vem
O-CAMP är lägret för alla mellan 13 och 18 år, såväl nybörjare som elitlöpare. Lägret arrangeras av Västergötlands Orienteringsförbund, men ungdomar från alla möjliga distrikt deltar och det gör lägret till en fantastisk mötesplats för ungdomar med orientering som gemensamt intresse.

Träning
Träningarna på 2022 års läger kommer att fokusera på att du ska utveckla din individuella träningsteknik. Vårt mål är att varje deltagare ska utvecklas orienteringsmässigt under sin vistelse på O-CAMP. Lägret bjuder på träningar i varierande distans och terräng. Du kan även välja bland flera längder och svårighetsgrader, från gul till svart. Vi tycker att träning ska vara roligt och givande därför satsar vi på att hitta övningar som är nya och spännande för deltagarna.
O-CAMP är lägret för dig som vill utveckla dina orienteringskunskaper, oavsett om du är nybörjare eller elit.

O-Camp - så mycket mer än bara träning
O-camp innehåller inte bara träningar. Det kommer även bjudas på storslagna utmaningar där man som deltagare sätts på prov i olika former. Möjligheterna att testa gränser och spränga fysiska samt mentala barriärer kommer att inspirera till personlig utveckling. Som inför alla utmaningar man ställs inför så gäller det att förbereda sig väl, även om man inte vet vad man ska göra. Deltagare kommer under lägret vid flera tillfällen samarbeta med andra och lösa oväntade hinder som dyker upp.
Tillsammans i grupp kommer ingenting att vara omöjligt!

Man har aldrig tråkigt när man är på O-CAMP. Det finns alltid någonting att göra. Utöver träningar och utmaningar har du möjlighet att delta i lägrets övriga aktiviteter.
Aktiviteterna ger dig möjlighet att skaffa många nya vänner samt lära känna nya människor. Det finns allt från såpabandy och mossfotboll till sällskapsspel och lekar.
Sista lägerkvällen kommer bjuda på sommarens bästa disco så kom ihåg att packa med dina coolaste partykläder!

Så mycket varmt välkomna alla lägersugna orienteringsungdomar!
O-Camp är inte bara kul det är O-troligt roligt också!

O-CAMP LOGOTYP.png

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner

Fazer LOGO Webb.png

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info