In English
Hoppa till sidans innehåll

Dags att fundera över medverkan i Ungoteket

14 JUN 2022 08:12
Ungoteket har precis avslutats för den här gången och samtidigt så påbörjas planerandet för nästa runda. Hoppas det är läge för ungdomarna i er förening att vara med!
  • Uppdaterad: 14 JUN 2022 16:12

Ungoteket - för nyskapande orienteringsungdomar

Ungoteket är utbildningen där unga orienterare från 14 år, får lära sig att skapa och leda orientering. De nya kunskaperna används till att göra ett valfritt projekt i föreningen, kanske en tävling eller ett läger. Ni som är med väljer själva er utmaning!

Ungoteket väst, som innefattar Västergötland, Göteborg och Bohusländal, planerar för en ny Ungoteketomgång i höst och nästkommande vinter. En uppstartsträff för planering av datum är fastställd till slutet av augusti och därmed beräknas inbjudan så klart i första halvan av september. Självs ungoteket startar sedan tidigast i slutet av oktober och beroende på upplägg, pågår det som längst framåt vårkanten.

Ungoteket kanske också är extra lämpligt att prioritera nu efter pandemin när mycket behöver "startas om" och det i föreningen kanske behövs lite extra händer och engagemang. Perfekt då att låta de unga växa och utvecklas!

Har er förening intresse av att medverka så är det läge att ”snacka ihop” aktuella ungdomar och förbereda dem för ett deltagande under nästa höst/vinter.
Vid eventuella frågor kontakta, Bertil Åkesson, 0706-779806, This is a mailto link

ungoteket.se kan du läsa allt om hur Ungoteket fungerar och hur uppläget för ungoteket i väst brukar se ut.

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner

Fazer LOGO Webb.png

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info