In English
Hoppa till sidans innehåll

Dags för toppen och natten

06 APR 2022 15:53
Nu närmar det sig mästerskap och årspremiär för Västgötatoppen. Den 8 april avgörs natt DM och den 10 april bjuder Gudhem in till medeldistans. Båda tävlingarna ingår i Västgötatoppen, men på olika sätt.
  • Uppdaterad: 06 APR 2022 15:53

Natt DM utgör den första deltävlingen för Västgötatoppen Mästare som är en sammanräkning för D/H18-D/H80 över samtliga individuella DM distanser. Tävlingen går av stapeln i skogarna kring Lerdala där en helt ny karta ritats över området för Natt-SM -74 (? red. not.). Här bjud på ett ganska säreget terrängavsnitt med en mycket intressant kurvbild. Vegetationen utgörs av en del barr men även mycket löv varpå vårtävling är att föredra. Det kommer sannolikt bli en mycket intressant och spännande tävling.

Gudhems medeldistans har också ett relativt osprunget område att erbjuda då det är grannklubben OK Albions kartområde som reviderats upp för arrangemanget. PÅ Brunnsberget utanför Stenstorp väntar en variationsrik och kuperad terräng, vilket kommer kräva växelvis orienteringsteknik under denna medeldistans. Den här tävlingen utgör första deltävlingen för Västgötatoppen Ungdom likväl för Klubb.

Notera att det fortfarande går att efteranmäla sig till dessa tävlingar!

Allt om Västgötatoppen 2022 finns här

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner

Fazer LOGO Webb.png

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info