In English
Hoppa till sidans innehåll

Endagars utbildning för ledare

30 AUG 2022 10:36
Behöver ni utbilda fler ledare/tränare i er förening? Nu finns ett kanontillfälle för att som nyare ledare ta ett första utbildningssteg då den nya introduktionsutbildningen erbjuds i Trollhättan den 1 oktober.
  • Uppdaterad: 30 AUG 2022 10:36

Hjulen börjar rulla på igen nu efter ett par tuffa år med pandemin. Klubbverksamheten är i gång och arrangemangen börjar se ut mer "som vanligt" igen. Även utbildningsmöjligheterna blir fler och mer återkommande och i Västergötland har vi nu tillsammans med BohuslänDal glädjen att erbjuda den nya, endagars introduktionsutbildningen för orienteringstränare.

Du som tränare eller hjälpledare inom orienteringsidrotten har ett värdefullt uppdrag. Ett uppdrag som ger dig upplevelser och möten med människor som vill utvecklas med idrotten och du utvecklas med dem. I din roll kan du vara med och hjälpa andra att växa som utövare och individer.
DENNA INTRODUKTIONSUTBILDNING FÖR ORIENTERINGSTRÄNARE ger dig en första inblick i vad det innebär att vara tränare/ledare inom idrotten generellt och orienteringssporten specifikt. Utbildningen ger dig inspiration och en introduktion till att vara ledare i orientering. Den ger dig, kort och gott, en bra start i ditt tränarskap.

Plats & tid
Skidstugan, Trollhättan
Lördagen den 1 oktober mellan 09.30-17.00.

Sista anmälan är den 18 september.
Till utbildningstillfället finns plats för 20 deltagare.

Mer information, inbjudan, kursbeskrivning och anmälningslänk finns här.

Skribent: Magnus Sundmark
E-post: Adressen Gömd

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner

Fazer LOGO Webb.png

Direktlänkar

 

Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: magnus.vof@vgidrott....

Se all info